promo


Na de solden, de promo… tja dit zijn dingen die erbij horen als je een kleine zelfstandige bent. Maar hierbij dus de officiële aankondiging van de officiële première van de Low Impact Man Show…

Op Ecopop heb ik de eerste try-outs gedaan, op 20 maart gaat de show echt in première, dit ter gelegenheid van 10 jaar de Punt in Gent.

Wat kan je verwachten? Geen lezing en geen opsomming van tips die je kan toepassen om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De LIM show wil op een onderhoudende, maar indringende wijze duidelijk maken waar we staan met de wereld en waarom we maar best in actie schieten. Het publiek wordt actief betrokken en bepaalt mee in welke richting de show gaat. Je krijgt een spiegel van de doorgedraaide consumptiemaatschappij, indringende beelden van de gevolgen van ons succesmodel en een warme oproep om zelf een deel van de oplossing te worden. Het is geen presentatie, geen stand-up comedy, geen cabaret, geen theatershow, geen uitéénzetting maar een beetje van dat alles. (oh ja ter geruststelling ik ga niet zingen!) De bezoekers krijgen na afloop allen de nodige basisinformatie mee om zelf aan de slag te gaan.

Je kan je gratis plaats reserveren via volgende LINK. De bedoeling is dat de show daarna op diverse plaatsen te zien is. De situatie van de planeet is zo ernstig dat we er al eens om mogen lachen. Misschien wordt het wel een nieuw genre: de eco-comedy…

Een reactie op “promo

 1. Steven,

  Hoeveel kost het om je show te boeken?

  Ik loop met het idee rond om op mijn school een LI-project te doen – ten vroegste volgend schooljaar – weet nog niet goed hoe of wat – misschien iets rond transitie…

  Maar misschien kunnen we jou dan ook ’s horen.

  Maud

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s