De Spaanse invasie


Om een of andere reden heeft de Spaanse pers de Low Impact Man ontdekt. Maandag was er een artikel van 2 pagina’s in La Vanguardia, deze morgen waren twee sympathieke journalistes van het Spaans nieuwsagentschap EFE hier en dit weekend krijgen de Basken een reportage te zien op Euskadi TV. Misschien wel goed om er in Spanje ook aan te beginnen; de gevolgen van klimaatopwarming zouden er wel eens dramatisch kunnen uitvallen met verwoestijning en waterschaarste. Nu de Chinezen nog en het komt in orde 😉 .

Een reactie op “De Spaanse invasie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s