Een blogaward


Ik wist niet eens dat dit bestond, maar nu heb ik er eentje gekregen; een blogaward. Dit is een virtuele onderscheiding die bloggers onder elkaar uitdelen. Dank je wel Louise hiervoor! Aangezien het de bedoeling is dat ik nu zelf 7 andere blogs nomineer maak ik van de gelegenheid gebruik om een paar zeer interessante sites voor te stellen. (ik kan het rekenen niet laten en heb het even nageteld. Als deze award 8 keer op die manier wordt doorgegeven zijn er meteen 40 miljoen blogs genomineerd, kwestie van niemand teleur te stellen is dat een goede zaak natuurlijk). Maar hier dus mijn favorieten:

  • Redelijk hilarisch en zeker niet politiek correct is de site van VroemVroem. Er mag ook al eens gelachen worden natuurlijk.
  • Mooie en verassende kijk op het leven, geschreven door een jonge dame die zich Dadame noemt.
  • Een andere invalshoek op duurzaamheid, vanuit de marketing. De site van Stefaan Van Dist.
  • Tineke van Engeland is niet alleen een toffe vriendin, ze maakt ook heel mooie foto’s, die kan je bekijken op haar fotoblog. Op dit ogenblik staan er trouwens heel relevante beelden op van de acties van mensen zonder papieren in Brussel.
  • Niet te vergeten natuurlijk, de blog van Colin Beavan, die als NoImpactman mezelf en wellicht vele anderen inspireert.
  • Als Gentenaar mag ook de beste stadsblog van het land niet ontbreken. Wil je écht weten wat er in de stad gebeurt is dit het beste startpunt.
  • En om op de hoogte te blijven van de actualiteit op milieugebied is de milieublog van de BBL zeker de moeite waard.

Tussen haakjes, gisteren ook wat gaan oogsten in de moestuin. De sla doet het uitstekend -is ook niet de moeilijkste teelt natuurlijk- rode bietjes en boontjes komen er ook aan. Maar een grote bijdrage aan mijn zelfvoorziening zal de tuin wellicht niet opleveren. En dan moet ik André nog heel dankbaar zijn voor zijn goede zorgen tijdens mijn voorbije afwezigheid.

3 reacties op ‘Een blogaward

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s