het wijveld is bijna van ons


Je hebt nog enkele weken de kans om mee te werken aan een uniek project. Burgers die samen een stuk grond verwerven om zo een bioboer de kans te geven zijn groenten te kweken.

Het Wijveld bijna van ons allemaal
De eindmeet voor het Wijveld is in zicht! We hebben al 79% van het benodigde bedrag binnen. Fantastisch is dat!
Oktober is onze streefdatum voor de aankoop. Heb je nog geen aandeel gekocht maar was je het wel van plan? Of twijfel je over een extra aandeel? Doe het nu en vermeld het Wijveld als jouw voorkeursproject, dan kunnen we dit eerste project voltooien. Alvast hartelijk dank!

wijveldfotoKent jouw buurvrouw De Landgenoten al?
Intussen werken we aan een campagne met animatiefilmpje zodat we De Landgenoten breder bekend kunnen maken dit najaar. Spreek zelf ook je vrienden en kennissen aan, zet je facebook in, hang een poster omhoog… Je bewijst ons een grote dienst 🙂

Schenken toegestaan!
Wil je de werking van De Landgenoten ondersteunen met een gift? Super! Elk bedrag, klein of groot, helpt De Landgenoten haar werkingskosten te dragen en haar missie te realiseren.
Alle giften zijn welkom op het rekeningnummer van de stichting BE02 5230 8068 1140. De stichting wordt eerstdaags opgericht, de statuten liggen reeds te blinken bij de notaris.
Van zodra de oprichting van de stichting volledig afgerond is, zullen schenkingen vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar zijn. Hiervoor volgt een apart rekeningnummer.

Een reactie op “het wijveld is bijna van ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s